Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

November 2018
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Calendar Calendar

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 26 on 13.12.13 12:57
Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website


Tutorial Nak Creating Account (Register)

Go down

Tutorial Nak Creating Account (Register)

Post by socrates Admin on 16.12.08 14:48

ok..ader yang cakap agak susah nak approve account kan..senang je sebenarnye..ok,juz follow this step k..





1. Bila dah masuk Forum ni, klik je kat REGISTER mcm kat atas tu.




2. Klik plak kat Box yang dibulatkan tu.





3. Lengkapkan je segala mak nenek yang ader tu..






4. Klik je pada Box Save tu..Actually ader password,aku je saje buang..







5. OK..ni secondlast step..!! tgk ayat yg digariskan tu..waktu ni,satu email telah dihantar dlm email korang utk approval.so,waktu ni korang juz check email korang...yup,SEKARANG...!!!






6. OK..last step...korang klik je pada link yg aku kotakkan dgn wane merah tu..OK...dah siap account korang...Selamat Berforum..


flower afro bounce afro bounce afro flower



[/center]

_________________



LISTEN...UNDERSTAND...THINK...CREATE

socrates
avatar
socrates Admin
Guru Besar Sekolah
Guru Besar Sekolah

Posts : 193
Join date : 2008-11-28
Age : 32
Location : Anywhere But Here...!

View user profile http://iptb.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum