Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

July 2019
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 26 on 13.12.13 12:57
Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website


Tutorial Nak Creating Account (Register)

Go down

Tutorial Nak Creating Account (Register) Empty Tutorial Nak Creating Account (Register)

Post by socrates Admin on 16.12.08 14:48

ok..ader yang cakap agak susah nak approve account kan..senang je sebenarnye..ok,juz follow this step k..


Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl12


1. Bila dah masuk Forum ni, klik je kat REGISTER mcm kat atas tu.


Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl13

2. Klik plak kat Box yang dibulatkan tu.


Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl14


3. Lengkapkan je segala mak nenek yang ader tu.. Tutorial Nak Creating Account (Register) Icon_biggrin



Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl15


4. Klik je pada Box Save tu..Actually ader password,aku je saje buang..



Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl16



5. OK..ni secondlast step..!! tgk ayat yg digariskan tu..waktu ni,satu email telah dihantar dlm email korang utk approval.so,waktu ni korang juz check email korang...yup,SEKARANG...!!!



Tutorial Nak Creating Account (Register) Untitl17


6. OK..last step...korang klik je pada link yg aku kotakkan dgn wane merah tu..OK...dah siap account korang...Selamat Berforum..


flower afro bounce afro bounce afro flower



[/center]

_________________
Tutorial Nak Creating Account (Register) Work_damn_you_work


LISTEN...UNDERSTAND...THINK...CREATE

socrates
socrates Admin
socrates Admin
Guru Besar Sekolah
Guru Besar Sekolah

Posts : 193
Join date : 2008-11-28
Age : 33
Location : Anywhere But Here...!

View user profile http://iptb.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum