Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 26 on 13.12.13 12:57
Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum [[ alternatif ]] IPTB on your social bookmarking website


Tutorial Editing Personal Information

Go down

Tutorial Editing Personal Information

Post by socrates Admin on 01.01.09 11:08

Tutorial ni untuk saper2 yg nak edit personal information. Kat sini korang boleh la nak tambah2 aper yg patut kan...





1. Bila korang dah siap register & log in, korang sumer akan load dlm Home Page Forum ni.. Untuk edit profile,korang klik je dekat icon profile tu..(yg berkotak hitam)



2. Next, korang akan otomatik load dekat 'Information'.. Kat sinilah korang boleh edit apa2 yg korang suker pasal diri korang.. bila korang dah edit sumer, last step to do is hit the save button...its done... Very Happy

_________________



LISTEN...UNDERSTAND...THINK...CREATE

socrates
avatar
socrates Admin
Guru Besar Sekolah
Guru Besar Sekolah

Posts : 193
Join date : 2008-11-28
Age : 32
Location : Anywhere But Here...!

View user profile http://iptb.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum